edding 5200 Prémium Akrilfesték Spray, Elefántcsont Matt, 200Ml (4004764956944)

edding 5200 Prémium Akrilfesték Spray, Elefántcsont Matt, 200Ml (4004764956944)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Gyártó Edding

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Az Edding 5200 Prémium Akrilfesték Spray egy kiváló minőségű festék, amely könnyen használható és tartós, így ideális választás bármilyen festési projekt számára. A legfontosabb előnye az, hogy a spray formátum lehetővé teszi a könnyű és egyenletes felvitelt, és a matt elefántcsont szín tökéletesen illik bármilyen belső térhez.

Az Edding 5200 Prémium Akrilfesték Spray egy kiváló minőségű festék, amely elefántcsont matt színben érhető el. A 200 ml-es kiszerelésnek köszönhetően könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni. A spray formátum lehetővé teszi, hogy egyenletesen és precízen lehessen felvinni a festéket a kívánt felületre. Az akrilfesték tartós és ellenálló, így hosszú távon megőrzi a szép megjelenését. A termék kiválóan alkalmas bútorok, kerámia, fém és műanyag felületek festésére. A prémium minőségű festék garantálja, hogy a végeredmény professzionális és magas színvonalú lesz.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.